Vážení zákazníci, dňa 01.05. a 08-09.05.2025 nebudú prebiehať expedície tovaru. Vašim otázkam a objednávkam sa budeme opäť venovať nasledujúci pracovný deň. Ďakujeme za pochopenie.

+421 233 070 466 (Po-Pi 8:00-16:00)
Krajina doručenia

Ako objednať?

Ak si budete priať vytvoriť objednávku, tak môžete:

•    kedykoľvek priamo na týchto stránkach
•    emailom na adresu info@geomall.sk
Na telefóne +420 548 218 902 sme tu pre Vás od pondelka do piatku od 8 do 16 hodín.

Ak hľadáte produkt, podobný našej ponuke a nemôžete ho nájsť, prosím kontaktujte nás. Radi pre Vás nájdeme riešenie.

Blog

Z vašich otázok: Fínska sauna alebo infrasauna – ktorá je lepšia

Ak plánujete kúpu domácej sauny, možno riešite bežnú dilemu: je lepšia fínska sauna alebo infrasauna? Spísali sme pre vás overené tipy, na čo sa zamerať, aby ste sa rozhodli správne.

Ako založiť vyvýšený záhon: všetko, čo potrebujete vedieť

Ak vám chýba priestor alebo sila na obrábanie záhonov v záhrade, skúste vyvýšené záhony: so správnym náradím ich zostavíte za pár hodín a ešte v ten istý deň môžete začať s pestovaním. Poradíme vám, ako správne založiť vyvýšený záhon, aby vám dlho vydržal a na nič ste nezabudli.

9 praktických rád, ako sa zbaviť buriny

Chemický postrek alebo vedro a motyka... to sú len dve možnosti, ako sa zbaviť buriny v záhonoch alebo medzi škárami na chodníku. Existujú však aj ďalšie spôsoby, ako sa vysporiadať s nechcenými rastlinami. Pripravili sme pre vás deväť najúčinnejších riešení, vrátane skúseností od záhradkárov.
Hotline Potrebujete poradiť s výberom tovaru alebo objednávkou?
+421 233 070 466 info@geomall.sk V pracovných dňoch od 8:00 do 16:00
Cookies pomáhajú Vám i nám

My, GEOMAT s.r.o., oceníme Váš súhlas s použitím súborov cookies, aby sme Vám mohli spríjemniť nakupovanie na našom webe, uľahčiť Vám celý rad krokov pri nákupe a sami sa mohli stále zlepšovať. Kliknutím na tlačidlo „Áno, v poriadku“ súhlasíte s uložením cookies do Vášho prehliadača, vďaka ktorým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti nájdete na stránke „Informácie o cookies“.